spot_img

Marmaro je bělostným symbolem pro rodinu olivových klenotů

Víkendové menu, které bude připraveno pro vaše vzácné hosty. Nebo dobrota, co si uděláte s partnerem jen tak, když máte před sebou hezký den ve dvou. V kuchyni se odehrává hodně, nikdo z nás tam ale nechce strávit celé odpoledne. Naštěstí existují lehké pokrmy, které zvládnete za pár minut, a to i za asistence nejslavnějšího z olivových produktů. Rádi experimentujete s pánvičkou v ruce? Nebo si dopřáváte zeleninové pochoutky a s oblibou je zakápnete olejem? V obou případech pro vás máme zajímavý tip. Vyzkoušejte řeckou specialitu, která je opravdu vystavěná z mramoru.

Poctivý přístup už po dlouhá tisíciletí

Sklizeň probíhá tak, aby se zdraví prospěšných látek v plodech zachovalo co možná nejvíce. Přesně tak totiž vzniká chutný olivový olej, jenž je i značným přínosem pro tělo. Pečlivost, zodpovědný přístup, efektivita, i tak se dá popsat sklizeň během říjnových dnů. Marmaro je důkazem, že práce se dá dělat poctivě a s láskou, aby byl výsledek na vašem stole vždycky znát už po první ochutnávce. Pečovat o olivovníky se musí celoročně, ale když se hájům věnují zkušení lidé, kteří si předávají své poznatky po dlouhé generace, je úspěch zaručen. Ovocná vůně láká hned po otevření, mírně hořká chuť je pro Řecko už zažitou klasikou. Neochutnat nikdy olivový olej z helénského kraje, to je jako nevypít v životě ani sklenku mladého francouzského vína. A nebyla by to nakonec věčná škoda?

Řecký olivový olej má své fanoušky po celém světě. Důvodem není jen a pouze nízká acidita, která naznačuje na vyšší kvalitu výsledné olivové směsi. Jsou to i osobní zkušenost a reputace napříč kontinenty. Prohlédněte si nabídku na olivum.cz a zjistíte, že extra panenský olivový olej se jednoduše nenaskládá do tří regálů v supermarketu. Jde o mnohem bohatší svět, jenž hraje všemi barvami.

- Reklama -udalosti
- Reklama -PR článek

Mohlo by vás zajímat

- Reklama -magazín

Redakce doporučuje

udalosti